COVID-19 Kapsamında Yemekhanelerde Tedbirler

COVID-19 Kapsamında Yemekhanelerde Tedbirler kapsamında Üniversitemize bağlı merkez ve ilçelerde bulunan tüm yemekhanelerin geçici süre ile kapatılması hususu

COVID-19 salgınının yayılımının en aza indirilmesi amacıyla bu salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik Resmi Gazete’de yayınlanan 22 Mart 2020 tarih, 31076 sayı ve “COVID-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler” konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen “Coronavirüs” konulu ek genelgesine istinaden; Üniversitemize bağlı merkez ve ilçelerde bulunan tüm yemekhanelerin geçici süre ile kapatılmasına karar verilmiştir.

Kaynak:http://sks.comu.edu.tr/arsiv/duyurular/covid-19-kapsaminda-yemekhanelerde-tedbirler-r14.html