Covid-19 Koronavirüs Bilgilendirme

Koronavirusler (CoV), soğuk algınlığından Orta Doğu Solunum Sendromu (MERS-CoV) ve Şiddetli Akut Solunum Sendromu (SARS-CoV) gibi daha ciddi hastalıklara kadar çeşitli hastalıklara neden olan büyük bir virüs ailesidir. ALO 184 numaralı Sağlık Bakanlığı iletişim hattı aracılığıyla COVID-19 (Corona) vaka bildirimlerini yapabilirsiniz.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Çan Devlet Hastanesi pandemi hastaneleri olarak faaliyet göstermektedir.

Covid -19 Bilgileri için:

adresini ziyaret edin.

Çanakkale Psikososyal Destek Hat Bilgileri