"Nevruz Köyü Kadın Girişimciler" Uygulamalı Yöresel El Sanatları Eğitim Semineri , Okulumuz Yenice Meslek Yüksekokulu ve El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ESAM) ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

İlçemiz Yenice'ye bağlı Nevruz Köyü Kadınlarının bir araya gelerek gerçekleştirdikleri El Sanatları ürünlerinin  daha geniş zeminde duyrulabilmesi için; Yüksekokulumuz ve El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezimiz ev sahipliğinde Yüksekoklumuz El Sanatları Bölümü öğrencileri odaklı uygulamalı bir eğitim semineri düzenlenmesine karar verilmiştir.

29 Mart 2018, Perşembe günü Yüksekokul Konferans salonu, Kütüphane ve A Blok zemin katta düzenlenecek uygulamalı eğitim seminerinde;

• Ev tekstili
  • Hediyelik Eşya üretimi
  • Yöresel Gıda Ürünlerinin hazırlığı

konularında sunumlar yapılacaktır.

Eğitim Semineri sonundaYüksekokulumuz Öğr. Elm. Öğr. Gör. Dr. Ahmet Şahbaz, Öğr. Gör. Murat İldirir ve Öğr. Gör. Mehmet Engin Özen, Girişimcilik, pazarlama ve Kültür-Sanat üzerine sunumlar gerçekleştireceklerdir.

Çalıştay ile ilgili Duyurulara sitemiz üzerinden ulaşabilirsizniz.