Yenice Meslek Yüksekokulu / El Sanatları Bölümü

2017 Bölüm Sergimiz

Mimari Dekoratif Sanatlar Programımız, 10 Mayıs 2017, Çarşamba günü saat 12.30' Yüksekokulumuz Akademik, idari kadro ve yüksekokulumuz öğrencilerinin katılımı ile açıldı. Sergi açılışında ko....

Mimari Dekoratif Sanatlar Programımız, 10 Mayıs 2017, Çarşamba günü saat 12.30' Yüksekokulumuz Akademik, idari kadro ve yüksekokulumuz öğrencilerinin katılımı ile açıldı. Sergi açılışında kısa bir konuşma gerçekleştiren Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Coşkun Yanar; emeği geçen öğrenci ve hocalarına teşekkürlerini sundu.

2016/2017 öğretim yılı bahar yarıyılında; Model Kalıp Teknikleri, Çini Sanatı, Ahşap Süsleme ve Uygulamalar, Duvar Süsleme Teknikleri ve Vitray Sanatı derslerinde ortaya çıkarılan öğrenci çalışmaları, Yüksekokulumuz akademik, idari personel ve öğrencilerin beğenisine sunuldu. Yaklaşık iki yüzü aşkın eser,  A blok girişi ve koridorunda beş gün süre ile izleyici/sanat sever ile birlikte oldu.