Yenice Meslek Yüksekokulu / El Sanatları Bölümü

El Sanatları Bölümü, Mimari Dekoratif Sanatlar Programı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti.

2021/2022 Öğretim yılı El Sanatları Bölümü Akademik Toplantısı Gerçekleşti.

Yenice Meslek Yüksekokulu EL Sanatları Bölümü, Mimari Dekoratif Sanatlar Programı 2021/2022 Öğretim yılı Güz yarıylı Akademik Bölüm istişare toplantısı Yüksekokulumuz toplantı salonunda El Sanatları Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Mehmet Engin Özen başkanlığında bölüm öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Halim Kaya ve Öğretim Görevlisi Ece Yücel'in katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda;

• 2021/2021 Öğretim yılı güz derslerinin öğretim planı,
  • Yüz-yüze ve online derslerin ayırımı,
  • Haftalık ders programı,
  • Atölye ve dersliklerin fiziki durumu-döneme özgü planlamalar,
  • İç paydaş toplantısı(derslerin başlamasına mütakip yapılmasına karra verilmiştir).
  • Dış paydaş toplantısı planlaması( derslerin başlamasına mütakip yapılmasına karar verilmiştir).
  • Yeni tip Korona Virüs (covid-19) tedbirlerinin sınıf-derslik-atölyelerde uygulanmasına yönelik

konular, görüş alış - verişi ve yeni fikirler ve bazı kararlar  alınmıştır.  06/10/2021