Yorum Sergisi 25 Aralık 2019’da

Bölümümüz Öğrencilerinin “Kubad Abad Saray Çinileri Desenleri”nin  Bilgisayar Destekli Tasarım Dersi I dersinde gerçekleştirdikleri vectörel çalışmalarından oluşan Desen Yorum Sergisi 25 Aralık 2019’da  izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Bölümümüz Öğrencilerinin “Kubad Abad Saray Çinileri Desenleri”nin  Bilgisayar Destekli Tasarım Dersi I dersinde gerçekleştirdikleri vectörel çalışmalarından oluşan Desen Yorumlamaları Sergisi 26 Aralık 2019’da  izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Bir hafta boyunca Yüksekokulumuz A Blok fuayesinde açık kalacak olan sergide Selçuklu Çini Sanatında kullanılan çini motiflertinin Bilgisayar Destekli Tasarım Programında hazırlanmış vectörel motif /desen yorumları yer alıyor.