Yenice Meslek Yüksekokulu / El Sanatları Bölümü

Mezuniyet Töreni

Yenice Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti.

Yenice Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Yüzme Havuzu Tesisinde Gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, yüksekokulumuzu derece ile bitiren öğrencilerimiz; Meslek Yüksekokulu 2021-2022 dönemi birincisi Mimari Dekoratif Sanatlar Programından Dilek AKKURT ASLAN'ın  Ödülünü Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hüseyin ERKUL'dan alması ile devam etmiştir. Meslek Yüksekokulu ikincisi Mimari Dekoratif Sanatlar Programından Seher DEMİRER'in ödülünü Yenice İlçe Kaymakamı Sayın Musa GÖKTAŞ verdi. Meslek Yüksekokulu üçüncüsü Mimari Dekoratif Sanatlar Programından Kaan TOSUN oldu. Ödülünü Yenice İlçe Belediye Başkanı Sayın Veysel ACAR verdi.

İlk üç derecenin de Mimari Dekoratif Sanatlar programından çıkması bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Yolunuz açık olsun..

Tören, ÇOMÜ Marşı ve Canlı müzik dinletisi ile devam etmiştir. 13 Haziran 2022, Pazartesi