Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu / El Sanatları Bölümü

UEDAŞ(Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.)’a ait trafolarını BOYADIK !

Yenice Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü, Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencileri ve Akademik Danışmanı; Yenice ilçe merkezinde UEDAŞ(Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.)’a ait trafo binalarının cephelerini sosyal sorumluluk ve mesajlar içeren duvar resmi-murals ve grafitiler ile renklendirdi.

Yüksekokulumuz  El Sanatları Bölümü, Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencileri ve akademik danışmanı; Duvar Süsleme Teknikleri III dersi kapsamında ilçe merkezinde yüzeyleri oldukça kötü durumda bulunan UEDAŞ(Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.)’a ait trafo binalarının cephelerini sosyal sorumluluk ve mesajlar içeren duvar resmi-murals ve grafitiler ile renklendirdi.
    UEDAŞ’ın “Trafolar Konuşuyor” kapsamında tasarımı Öğr.Gör. Mehmet Engin ÖZEN’e ait çalışmalar Mimari Dekoratif Sanatlar II. Sınıf öğrencilerinin hızlı çalışması ile bitirildi. İlçe girişlerinde ve merkezde yer alan trafo dış cephelerine ;
“Kadına şiddete DUR de”
“Kadın, hayatın yarısıdır. Yarım kalma!”
“Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır”
“Temiz Çevre, Mümkün”  ve Yenice Belediyesi logo çalışmaları  ile tamamladı.
Bahar yarıyılında da devam edecek proje Yenice halkının  ilgisini ve beğenisi kazandı.

"Yenice ilçe merkezinde tasarımını yapıp renklendirmeyi düşündüğümüz iki trafo binası daha var. Bahar yarıyılında görüşelim.."

http://yenice.comu.edu.tr/galeriler/yenicede-grafiti-calismasi